instagram facebook
en de

VOLUME

VOLUME

Skladba od VOLUME medzi 12 najlepšími na celom Slovensku
Bolo to dávno je singel trenčianskej skupiny Volume, ktorý si svoju televíznu premiéru odbil priamo vo vysielaní RTVS v programe Košický zlatý poklad. Z prihlásených 236 skladieb sa prebojoval medzi TOP dvanástku, ktorú vytvorila odborná porota a hlasujúci poslucháči Rádia Slovensko.

Košický zlatý poklad má za sebou 37. ročník, v ktorom malo zastúpenie aj mesto Trenčín. Rocková kapela Volume rozčerila hladinu priameho prenosu práve piesňou Bolo to dávno. Na víťazstvo síce nedočiahla, ale o prehre sa hovoriť nedá. „Máme za sebou novú skúsenosť a už len fakt, že sa vo finále ocitlo 12 najlepších z celého Slovenska a MY sme boli medzi nimi, je neopísateľný pocit. Sme dojatí z toľkých podporných správ a telefonátov pred, či po našom vystúpení,“ informovali členovia Volume bezprostredne po vysielaní na svojej fanpage.

Záznam z koncertu v finálového večera Košický zlatý poklad 2021.
 Z pohľadu kvality ide asi o najprestížnejšiu súťaž hudobných skupín na Slovensku. S podobným formátom mala skupina Volume už skúsenosť v rámci Rock me fest, kde v roku 2013 získala krásne tretie miesto a o rok neskôr sa stala absolútnym víťazom tejto celoslovenskej súťaže. „Pevne veríme, že podobný scenár sa bude opakovať aj na Košickom zlatom poklade,“ dodal odhodlane Majo Krátky, spevák Volume.

Zveřejněno: 19.11.2021