instagram facebook
en de

Volume

Volume

Novým singlom pokrstili chalani z Volume svoje vlastné štúdio, to je otvorené aj všetkým mladým kapelám či umelcom
Všetko raz prebolí je názov nového počinu z dielne trenčianskej rockovej skupiny Volume, ku ktorému už stihol uzrieť svetlo sveta aj videoklip. Ten sa počas najbližších dní objaví aj na stránkach Rádia Anténa Rock. Singlom kapela zároveň pokrstila svoje nové štúdio, ktoré plánuje zapožičiavať mladým hudobníkom a pomáhať im tak nahrávať vlastné piesne.

Skupina Volume prichádza s ďalšími novinkami. Tou prvou je singel s názvom Všetko raz prebolí, ktorý vyšiel len túto sobotu 18. mája 2019. Mix a mastering tohto počinu si vzal pod krídla Michal Koštialik. Novinkou číslo dva je vlastné štúdio, kde novú pieseň chalani nahrávali. „Sme veľmi hrdí na to, že sa nám podarilo zariadiť si vlastné štúdio. Je to pre nás obrovský krok vpred keďže teraz môžeme naplno pracovať a neobmedzovať sa,“ povedal frontman skupiny Majo Krátky. Štúdio chce kapela zapožičiavať aj mladým kapelám a pomôcť im tak plniť si svoje sny. „Veľmi dobre vieme, že každá začínajúca formácia chce nahrávať, chce tvoriť ale často je obmedzená financiami, cestovaním alebo nedostatkom skúseností. My sme vytvorili priestor, v ktorom chceme pomôcť mladým začínajúcim hudobníkom ísť si za svojím snom,“ dodal Majo Krátky s tým, že pomoc iným kapelám či umelcom pokladajú v skupine za prirodzenú vec.

 
Nový singel kapely VOLUME
Novú pieseň budete môcť počuť aj naživo, a to hneď na niekoľkých miestach na Slovensku i v Čechách v priebehu pár dní. „Čaká nás množstvo koncertov, na ktorých chceme našu novú pieseň predstaviť čo najširšiemu publiku. Zahráme doma v Trenčíne, na východnom Slovensku, ale aj v Českej republike. Fanúšikovia si tiež musia zvyknúť na nášho nového klávesáka Maťa, ktorého za hranicami ešte nemali možnosť spoznať,“ povedal s úsmevom Majo Krátky.

Najbližšie môžete skupinu Volume vidieť naživo aj s ich novou piesňou Všetko raz prebolí už túto sobotu 25. mája 2019 v centre mesta Trenčín v IIHF fanzóne. Ďalšiu sobotu 1. júna, navštívia východné Slovensko, konkrétne Košice a klub Collosseum. Presne o ďalších 7 dní sa chalani presunú do Břeclavi na Slavnosti břeclavského piva, kde ste ich svojimi hlasmi posunuli aj vy. Počas predposlednej júnovej soboty sa ukážu na Břesteckom feste v meste Břestek a 29. júna navšívia Mladecko.

Viac informácií o aktuálnych koncertoch alebo o dianí v kapele Volume nájdete na ich webe www.volumeband.sk, na facebookovej fanpage VOLUME (@volumetn) alebo v ich androidovej aplikácií, ktorú je možné stiahnuť si do vášho telefónu úplne zdarma.
 

Zveřejněno: 26.5.2019