instagram facebook
en de

Slovenská rocková kráľovná LeRa predstavuje nový album

Slovenská rocková kráľovná LeRa predstavuje nový album

Blond speváčka s charakteristickým, nástojčivým chrapľákom vydala nový album s názvom „Bird‘s Eye View,“ s ktorým sa chystá dobyť Európu. Sexy rockerka zo Slovenska vsadila na výrazné naboostrované gitary, nadupané bicie, moderný zvuk, origiálne vokálne harmónie, zaujímavé aranžmány a kvalitných štúdiových hudobníkov a producentov, ktorí sa na tvorbe albumu podieľali.
Na albume je desať piesní a každá v sebe nesie prvky iného hudobného žánru.  Najvýraznejším elementom na tomto albume je však LeRin hlas, ktorý vďaka zapamätateľnej farbe, drive-u a obdivuhodnému rozsahu, patrí medzi najvýraznejšie ženské hlasy na Slovensku i v Česku. Z nežnej sexi mačičky s ľahkosťou prechádza do metalových screamov a potom do drsnej hardrockovej speváckej polohy.
„Tento album pre mňa veľa znamená, pretože reflektuje veľmi dlhú etapu môjho života. Do pesničiek som dala svoje pocity, lásku, bolesť, sklamanie, ale aj svoj názor na aktuálne dianie vo svete,“ priznáva speváčka.  Nevyhýba sa ani kontroverzným témam a v piesňach „I Need to Hate You“ alebo „Fight for your Rights“ kritizuje spoločnosť za to, ako sa správame k sebe navzájom a ako ľahko sa necháme manipulovať. Drsnou ženskou výpoveďou o sklamaní z lásky je bezpochyby pieseň „Last Day,“ ku ktorej natočila aj kontroverzný videoklip. Letný nádych, optimizmus a párty štýl v sebe nesie  pieseň „I’m OK.“ Táto pieseň je trochu mimo rockového žánru, s nádychom funky a výraznými speváckymi harmóniami, s veľkým potenciálom osloviť aj tých, ktorí nie sú práve fanúšikmi rockovej muziky. 
Jedinou baladou na albume je pieseň „Divorce“. Emocionálny rozhovor s Bohom je veľmi osobnou výpoveďou speváčky o jej najťažšom období v živote. Silu piesne podporuje aj výrazný, nástojčivý spev speváckej divy, orchestrálne aranžmány a presne zvolená dynamika piesne. 
Medzi veselšie piesne s potenciálom osloviť najmä na živých koncertoch a festivaloch patrí pieseň „Johnny the Best“ v reggae rockovom štýle a pieseň „Cynical,“ v ktorej LeRa opäť naplno potvrdzuje svoj spevácky potenciál. Za zmienku stojí určite pieseň „Catwalk“, v ktorej je sexappeal LeRinho hlasu dokonale zmiešaný s dynamickou agresivitou hudby, aranžmánov a harmóniou vokálov.
LeRa nenecháva nič na náhodu a preto si dáva záležať aj na produkcii videoklipov. Okrem klipu k piesni „Last Day“ určite zaujme aj pesničkou „The Way Of the Champion,“ kde vo videoklipe účinkuje aj známy MMA bojovník Oktagonu – Gábor Borároš zvaný Beast. Najnovším singlom je pieseň „Burn.“ Nadupaná rocková pieseň má hitový potenciál aj vďaka silnému a zapamätateľnému refrénu a textu. Videoklip je plný ohňa, výnimočných stylingov speváčky, špeciálnych efektov a dynamických strihov.
A LeRa opäť potvrdzuje, že jej právom patrí titul slovenskej kráľovny rocku!

Track list:
1. The Way of The Champion
2. Burn
3. Cynical
4. Johnny the Best
5. I’m ok
6. Catwalk
7. I Need to Hate You
8. Last day
9. Divorce
10. Fight for your rights


 

Label: Gloss art s.r.o.
(LC 97341)
SOZA nr.: 3341-001-2
Distribution: Ruka Hore

Socials:
www.lera.sk
https://www.youtube.com/c/LeRaofficial
https://www.instagram.com/lera_music/ 
https://www.facebook.com/leramusicofficial
https://twitter.com/LeRaofficial44
http://bit.ly/leramusic

 

Zveřejněno: 17.10.2021