instagram facebook
en de

NOVÝ LIVECLIP OD VOLUME

NOVÝ LIVECLIP OD VOLUME

VOLUME sa lúčia s ďalšou zo svojich kapitol
Slovenská hard-rocková formácia VOLUME z Trenčína vydala ďalší videoklip k piesni s názvom KU HVIEZDAM. Ide o novinku z ich v poradí štvrtého albumu PRAVÁ TVÁR. Nový videoklip uzrel svetlo sveta začiatkom marca a je zároveň bodkou za ich ďalšou kapitolou.

Po minuloročnom vydaní zatiaľ posledného albumu PRAVÁ TVÁR sa kapela VOLUME rozhodla zorganizovať PRAVÁ TVÁR TOUR 2018, ktoré trvalo 10 mesiacov. Skupina počas neho navštívila okrem Slovenska aj Českú republiku, Nemecko, alebo Švajčiarsko. „Keď sme plánovali PRAVÁ TVÁR TOUR, tak nás všetci odhovárali, že 10 mesiacov je naozaj dlhá doba na slovenské pomery a že celé tour bude iba strata času. My sme sa ale nenechali odradiť a výsledok naozaj stojí za to. Už od začiatku sme snívali o vlastnom live videoklipe, ktorý zachytí atmosféru počas nášho koncertu,“ prezradil frontman Majo Krátky.

Videoklipu sa dočkala skladba KU HVIEZDAM 
Po poslednom videoklipe k balade PRISAHÁM, sa kapela rozhodla vydať ďalší videoklip k viac energickej skladbe, ktorý mapuje minuloročné turné. Podľa slov samotných členov si skladbu KU HVIEZDAM ľudia obľúbili od prvého okamihu a týmto klipom sa rockeri chcú svojej fanúšikovskej základni poďakovať. Od prvého koncertu posledného tour začali zaznamenávať videá nielen zo samotných vystúpení, ale aj z ciest, šatní a skúšobne. „Máme za sebou 10 mesiacov plných neskutočných zážitkov a koncertov. Na cestách sme spoznali mnoho skvelých ľudí, a preto sme sa aspoň časť našich pocitov rozhodli zvečniť v novom videoklipe. Chceme aby mali ľudia pocit, že celé turné prešli s nami. Je to naše poďakovanie a vyjadrenie, že to, čo robíme, robíme práve pre nich,“ dodal bubeník Lubo.

Atmosféru videoklipu sa kapela rozhodla umocniť aj live záznamom spomenutej skladby. Zvuková stopa sa nahrávala počas ich posledného koncertu v domácom klube Lúč a je vôbec prvou živou nahrávkou kapely. “Pri mahrávaní a mixe sme spolupracovali s naším kamarátom a kolegom Mišom Koštialikom. Je naozaj veľmi šikovný a profesionálny človek, ktorý dodal nahrávke úplne iný rozmer. Sme veľmi radi, že rozšíril naše rady a veríme, že naša spolupráca bude úspešná aj naďalej,” objasnil Majo Krátky.

Na otázku, aké sú plány kapely VOLUME Majo odpovedal:
“Týmto videoklipom sme uzavreli ďalšiu kapitolu našej skupiny, ktorá bola naozaj bláznivá. Momentálne začíname usilovne pracovať na nových nahrávkach a na novej koncertnej show.
Nevieme sa dočkať kedy opäť sadneme do auta a vydáme sa na ďalšie tour s novým albumom.”

Nech sa páči, VOLUME a ich nový videoklip KU HVIEZDAM

Zveřejněno: 10.3.2019