instagram facebook
en de

NOT PROMISING CASE

NOT PROMISING CASE

NOT PROMISING CASE vydávajú klip a predstavujú debut
Kapela NOT PROMISING CASE predstavuje svoje debutové EP Klamem. Mini-album obsahuje šesticu skladieb, ktoré mapujú jej formovanie počas desiatich rokov existencie. Okrem zamerania sa postupne menilo aj obsadenie, čo sa odrazilo na rôznorodosti piesní. 
Klamem vyšiel vo štvrtok 23. februára 2023 v digitálnej podobe prostredníctvom väčšiny streamovacích platforiem. Okrem toho je ešte stále pre fanúšikov k dispozícii aj niekoľko z tristo ručne číslovaných jewelcaseov s osemstranovým bookletom. Celá doska sa nahrávala v Štúdiu Apollo, o mix a mastering sa postaral Jaro Plichta a grafický dizajn spracoval Michal "Schnaps" Šnapko. CDčká si môžete objednať priamo u kapely.
Ako ochutnávku kapela zverejnila dve lyric videá k skladbám Klamem a Nosferatu a krátko pred vydaním EP vypustila do sveta videoklip k úvodnej piesni Onyx. V deň vydania sa na YouTube kanáli kapely objavili aj vizualizéry k všetkým šiestim skladbám.
Zábery vo videoklipe sú prierezom koncertnej šnúry Upíri a rytieri, s ktorou Not Promising Case navštívili od novembra 2022 do marca 2023 jedenásť slovenských miest a to Zvolen, Martin, Partizánske, Topoľčany, Košice, Prešov, Dolný Kubín, Námestovo, Nitru, Žilinu a Banskú Bystricu. 
Svoj debut pokrstili Not Promising Case na domácej pôde hneď deň po vydaní, teda v piatok 24. februára. Celá slávnosť sa konala v Hostinci u Kováča. Krstným otcom debutu sa stal František Štamberský, ktorý hral v minulosti na bicie v kapelách Metrum a Makar Čudra. 

EP Klamem
01 Onyx
02 Inkvizícia
03 Podvod
04 Nosferatu
05 Život
06 Klamem

https://www.facebook.com/NotPromisingCaseSK

Zveřejněno: 23.3.2023