instagram facebook
en de

Facetaker

Facetaker

Metalový svet je znovu v ohni! Facetaker, známy aj ako Rony Rage, vydal svoj najnovší singel "All Bad Relations". 
Singel je súčasťou tretieho očakávaného albumu s názvom "Dystopian Dreadnought", ktorý bude vydaný už čoskoro. 
Táto skladba nesie náboj metalovej energie, ale aj povedzme trochu vtipný príbeh o zbabelosti a nezvyčajnej takmer "spolupráci".
Inšpiráciou pre skladbu bola speváková vlastná skúsenosť s nemenovaným hudobníkom z Pennsylvanie v USA, ktorému Rony poskytol pomocnú ruku a dal mu šancu využiť svoj hudobný potenciál. V momente keď tento hudobník zistil, že sa od neho očakáva zodpovedný prístup, zvolil radšej útek bez slova, ako by mal priznať strach a zrejme tak uraziť svoje ego. 
Skladba okamžite po vydaní zaznamenala obrovský úspech. Na Soundcloude v priebehu pár minút získala viac ako 10 000 streamov. Možno by sa zdalo paradoxné, že najväčšiu popularitu si táto skladba užíva práve v USA, ale na druhej strane u Facetakera to nie je zasa takou novinkou. 
V každom prípade veríme, že ak Rony ešte niekedy stretne takto odvážnych hudobníkov, ukáže im ako sa to robí. No a my sa máme určite opäť na čo tešiť. 

album  "Dystopian Dreadnought"
Metalový provokatér Rony "Facetaker" Rage oznámil vydanie tretieho albumu "Dystopian Dreadnought".
V hlbokých vodách metalovej scény, hlavne tej zahraničnej, sa dvíha ďalšia vlna ktorú prináša Rony "Facetaker" Rage. Ani nie rok po vydaní prvého albumu "Hell Gate Europe" - jar 2023 a len 5 mesiacov po vydaní druhého albumu "Tales Untold" - jeseň 2023 vydáva v poradí už tretí album "Dystopian Dreadnought".
Album vychádza už 20.3.2024 v digitálnej podobe, avšak nedočkaví fanúšikovia si budú môcť kúpiť lístky na tento nezastaviteľný dystopický ľadoborec v predpredaju už 20.2.2024. 
Na palube, teda na albume nájdete úspešný singel ako napríklad "Hero Anymore" kde si zaspievala aj jeho päťročná dcérka Emma Rage (už známa z videoklipu "Tale Untold") a ďalšie  známe single ako sú "Compulsive Therapy" a "All Bad Relations" ktoré zaznamenali obrovský úspech, najmä v USA. 
Nezabudol však ani na milovníkov Vianoc a Santa Clausa, ktorý si svoju plavbu užil, zrejme viac ako chcel, v skladbe “The Enslaver of Shameless Worlds”.
Vydanie albumu je zatiaľ ohlásené len v digitálnej podobe, avšak dúfame, že ako to býva u Ronyho dobrým zvykom, prekvapí nás aj tentokrát. 

https://www.metaltone.eu/facetaker-bio

Zveřejněno: 26.1.2024